Thursday, October 21, 2010

Fumer, c'est mourir un peu!

Daca vreti sa ma faceti fericit, iata o reteta simpla: pe 30 noiembrie mergeti la vila Marcel Dessault cam pe la opt seara - o sa o recunoasteti usor, nu sunt multe stabilimente pe Champs Elysees cu un avion de vanatoare Mirage in curte - da' dupa ce iesiti de la retrospectiva Monet de la Grand Palais, ca altfel e pacat de dupa-amiaza de dinainte. Intrati la Dorotheum si licitati pentru obiectul de mai sus. Dupa care il impachetati frumos, ma sunati si imi spuneti ca aveti o surpriza pentru mine. Pai cum de ce? Pentru ca dupa ce o sa dati un milion si jumate pe un "Sarut" licitat in acelasi lot, cei cinci mii de euro pentru pipa asta cioplita in joaca de Brancusi o sa vi se para peanuts money. Practic e contravaloarea pontului.


E, acum o sa se vada cati miliardari seriosi si iubitori de tara imi citesc blogul. Domnule Vantu, this is a huge PR opportunity: repatriati o opera de arta, o sa va iubeasca toate femeile din Gorj!

2 comments:

Lascaris said...

Eu zic asa - sa punem noi piparii din Romania, mana de la mana si cumparam pipa cu pricina.

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!