tag:blogger.com,1999:blog-34460821.post5638774042402671431..comments2023-08-05T13:24:35.200+03:00Comments on Un tutun bun, o pipa si ceva cugetari: Curatenie de...varaRadu Ignatescu-Maneahttp://www.blogger.com/profile/07275668813820501178noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-34460821.post-30942760171814946802009-07-04T09:20:50.910+03:002009-07-04T09:20:50.910+03:00salut!
de metoda cu folia+vata+alcool am aflat de ...salut!<br />de metoda cu folia+vata+alcool am aflat de la Dalles, de pe forumul pipaclub.3xforum.ro<br /><br />da, palinca lasa o aroma in vatra, dar dupa ce am lasat pipele la aerisit o zi, la prima fumata nu am simtit nimic deosebit.<br /><br />eu fumez o pipa pe zi, deci timpul de uscare dupa curatare este sigur 2-3 zile. le las in debara si le iau la fumat dupa chef, dar nu le-am curatat pe toate odata, vreo 4 le-am lasat necuratate si cat timp celelalte au stat la "fezandat", am fumat din lotul necuratat.Radu Ignatescu-Maneahttps://www.blogger.com/profile/07275668813820501178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34460821.post-43748750135435939882009-07-03T21:45:54.294+03:002009-07-03T21:45:54.294+03:00Foarte interesanta metoda cu folia alimentara. Tot...Foarte interesanta metoda cu folia alimentara. Totusi, palinca nu lasa miros in bol, sau poate este o aroma placuta sau care dispare dupa prima fumata? Cat timp le-ai tinut la uscat dupa operatie?humidorhttp://forum.pipabucuresti.ronoreply@blogger.com